Werkleerbedrijf Goes levert Lego aan ADRZ


Werkleerbedrijf Goes, onderdeel van Emergis, voorziet een groot aantal afdelingen en poliklinieken van het ADRZ in Vlissingen, Goes en Zierikzee van nieuwe Legobakken. Deze zijn bestemd voor de wachtkamers zodat jonge patiënten tijdens het wachten een leuke afleiding hebben.

Medewerkers van het werkleerbedrijf wisselen elke twee maanden de gebruikte Lego om voor schone. De gebruikte Legoblokjes worden vervolgens weer gewassen en gesorteerd zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden.

Het Legoproject binnen werkleerbedrijf Goes maakt nog steeds een geweldige groei door. Er wordt op grote schaal Lego ingekocht. Van de Lego worden door verschillende arbeidsmatige handelingen weer bestaande Legosets gemaakt en verpakt in een nieuwe doos met de bouwbeschrijving erbij. De sets worden in de winkel van het werkleerbedrijf of via internet verkocht.

Het Legotafelproject is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Vrienden ADRZ. Deze stichting realiseert tal van projecten in het ADRZ die niet uit het normale zorgbudget bekostigd kunnen worden en die de patiënt en de familie ten goede komen.

Werkleerbedrijf Goes vindt u aan het Joannaplantsoen 2 in Goes.  De winkel is open van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Printversie van deze paginaPrint