Verkeershinder rondom onze hoofdlocatie in Kloetinge


Geplande renovatiewerkzaamheden

Gemeente Goes start met het renoveren van het asfalt en het vervangen van de stoplichten aan de ’s-Gravenpolderseweg in Kloetinge. Medewerkers, hulpdiensten en bezoekers van onze hoofdlocatie in Kloetinge kunnen hier de komende tijd hinder van ondervinden.

De renovatie vindt plaats ter hoogte van de Oostmolenweg en de Nansenbaan. Het kruispunt bij het Adrz wordt ook vernieuwd. De werkzaamheden en daarmee ook de verkeershinder, zijn van maandag 9 september tot uiterlijk zaterdag 21 september 2024 van kracht.

 

Extra reistijd

Overdag tussen 06.00 uur en 20.00 uur is de weg gedeeltelijk open en zijn er verkeersregelaars aanwezig. In de avond en nacht tussen 20.00 uur en 06.00 uur is de weg dicht. Hou er rekening mee dat je op aanwijzing van de verkeersregelaars de weg passeert en dit minder snel gaat dan je gewend bent.

 

Hulpdiensten

Voor de hulpdiensten die Emergis moeten bereiken is er een alternatieve route bepaald die wordt vrijgemaakt en voorzien van gele omleidingsborden door de gemeente Goes. Gemeente Goes informeert de hulpdiensten hier tijdig over.

De hulpdiensten kunnen het Adrz en de huisartsenpost tijdens de nachtafsluiting altijd via de Nansenbaan bereiken. Dit wordt ook aangegeven op gele omleidingsborden.

 

Meer informatie, vragen en opmerkingen

Wil je actuele informatie inzien en op de hoogte blijven van de voortgang of heb je een vraag of opmerking over dit project? Dan raden wij je aan om de app te downloaden van de projectontwikkelaar KWS.

Via deze app geeft KWS een kijkje achter de schermen en delen ze tijdig en eenvoudig informatie. Ook is de werkfasering per nacht terug te vinden in de KWS-app. Daarnaast kan je bij vragen of opmerkingen via de app eenvoudig contact op nemen met de KWS- omgevingsmanager.

Het project ‘Renovatie ’s-Gravenpolderseweg (Adrz)’ volg je door deze als ‘favoriet’ aan te vinken. De KWS app is beschikbaar voor iOS en Android en gratis te downloaden in de Apple- en Google app store. Scan de QR-code hieronder.

 

Printversie van deze paginaPrint