Emergis derde in Gastvrijheidszorg


Emergis is derde geworden in de Gastvrijheidszorg met Sterren 2014. Dat is vandaag, 12 juni, bekend gemaakt tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2014 in Utrecht. Emergis was genomineerd in de categorie ggz-instellingen en kreeg net als in 2011 en 2012 vier sterren toegekend. De Gastvrijheidszorg Award ging naar winnaar ’t Warant van GGZ Oost-Brabant.

Gastvrijheid 2014

Alle 230 deelnemende organisaties zijn getoetst op diverse aspecten van gastvrijheidszorg, waaronder goede maaltijden, prettige sfeer en regie over eigen leven. In elke organisatie zijn zowel medewerkers als cliënten geïnterviewd. De totale mate van gastvrijheid wordt uitgedrukt in sterren, met een maximum van vijf. Deze beoordelingen zijn vervolgens opgenomen in de Sterrengids Gastvrijheidszorg, een soort Michelingids voor gastvrije zorg. Zie www.zorgmetsterren.nl.

Emergis was in 2011 en 2012 met vier sterren winnaar van de Gastvrijheidszorg Award. In 2013 zat Emergis zelf in de jury en kwam zodoende niet in aanmerking voor de award.

Printversie van deze paginaPrint