Electric Space Cowboys in Porgy&Bess


Vrijdag 7 december is het weer zover: met Jules Tielens en zijn Electric Space Cowboys staat ons weer een spetterend rockfeest te wachten in Porgy & Bess te Terneuzen. De enige – jaarlijkse – unieke gelegenheid waar psychiaters en cliënten, directeuren en verpleegkundigen, psychologen en begeleiders gezamenlijk uit hun dak gaan op de dansvloer. Met vrijgevochten hippe rockmuziek uit de veelkleurige historie van de popmuziek. Ook familie en vrienden zijn welkom.

Thema

Het thema dit jaar is Cowboys & Indians. Voor de stoerste cowboys en de aantrekkelijkste indianen staat een mooie prijs te wachten. De kans om met de Space Cowboys de concurrentie aan te gaan!

Idols

Zangtalent en anderszins muzikaal begaafden worden uitgenodigd om een moment van eeuwige roem te bereiken. Wil je een lied zingen, een nummer spelen, of met een nummer meespelen? Geef dit dan door aan Nannie de Vaan: devaan@emergis.nl.

Vervoer en aanmelden

Vanuit Emergis in Kloetinge vertrekt een bus om 18.30 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via Nannie de Vaan: devaan@emergis.nl. Cliënten moeten wel een referentie opgeven: van een behandelaar, een teamleider, of een begeleider. De entree is drie euro per persoon.

Printversie van deze paginaPrint