Functie
Praktijkopleider

Referentienummer
2016.045

Aantal uur
32 uur

Locatie
Kloetinge

Afdeling
Kenniscentrum

Contactpersoon
André Merks
0113 26 72 35 of 0610 396 702
merks@emergis.nl

Sluitingsdatum
2 april 2016

Direct solliciteren

Praktijkopleider (gesloten)

Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ieder van ons treffen. Het is onze ambitie deze zo veel mogelijk te voorkomen, waar mogelijk mensen te genezen en waar nodig hen te ondersteunen. Het is onze uitdaging en inspiratie om samen met anderen te werken aan een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland.

Uw werkomgeving

De afdeling opleiding bestaat uit drie opleiders/supervisoren, twee medewerkers opleiding, een hoofd afdeling opleiding, de afdeling is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het opleiding-, studie-, leerling- en stagebeleid.

Uw functie

U houdt zich bezig met het plannen en coördineren van praktijkstages van een of meerdere opleidingen, brengt opleidingsvragen in kaart, analyseert vraagstukken op opleidinggebied en stelt scholingsplannen op. Coacht de werkbegeleiders en adviseert leidinggevenden met betrekking tot vraagstukken op opleidingsgebied, zoals deskundigheidsbevordering. Onderhoudt contacten met onderwijsinstellingen, levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het opleidingsbeleid op operationeel niveau alsmede het waarborgen van de kwaliteit van het onderwijs. Bewaakt het leerklimaat en het niveau van de leerling, onder meer door het bijwonen van beoordelings- en reflectiegesprekken. Ook is sprake van het geven van lessen, trainingen en/of het adviseren over het inkopen van opleidingen. Signaleert hierbij de nieuwe onderwijsontwikkelingen en adviseert het management met betrekking tot uitvoering en ontwikkeling hiervan.

Wij zoeken iemand met het diploma verpleegkunde op hbo-niveau, met een aanvullende opleiding bv didactiek, pedagogiek, begeleidingskunde. Plus ruime achtergrondkennis en brede ervaring om te kunnen coördineren en activiteiten op elkaar af te stemmen. U beschikt over kennis van verpleegkundige en andere zorg- en welzijnsopleidingen. Wij verwachten dat u zelfstandig kunt werken, u bent objectief, innovatief en u beschikt over doorzettingsvermogen. U kunt systematisch werken en bent sociaalvaardig en representatief. Tevens beschikt u over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Het betreft een functie voor 32 uur per week waarbij er na 12 maanden geëvalueerd wordt omtrent voortzetting. Minder aantal uren in overleg. Boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis hebben voorrang bij alle vacatures.

Uw voordeel

De functie is ingeschaald volgens fwg-groep 50. Het salaris begint met € 2.005,- en eindigt op € 3.325,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Wij bieden u verder goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de cao-ggz.

Informatie en sollicitatie

Voor meer bijzonderheden neemt u contact op met André Merks, hoofd kenniscentrum en opleidingen, telefoon 0113 26 72 35, of mobiel 0610 396 702, of via e-mail: merks@emergis.nl.

Het nummer van deze vacature is: 2016.045
Heeft u interesse, klik dan op ‘direct solliciteren’. Reacties graag voor 2 april 2016.

Voor een efficiënte en snelle verwerking van uw sollicitatie, verzoeken wij u alleen digitaal te solliciteren.

Direct solliciteren

Printversie van deze paginaPrint